Bromölla Till Brisbane

2013-06-08
14:35:48

En lång historia.
Att bara bryta upp rötterna och flytta hit har inte varit så lätt som jag först hoppats. Långt ifrån faktiskt.
Jag trodde att allt det där som var jobbigt hemma successivt skulle börja försvinna efter hand men jag har lärt mig att det inte funkar så. Man behöver få ett ordentligt avslut på saker, annars kommer de alltid finnas kvar någonstans inombords.
 
Under mina fyra månader här har känslor som jag hoppats skulle gå över bara blivit starkare, men det känns som att jag ser tillbaka på allt med en mycket klarare blick.
 
Det finns så mycket jag aldrig fick, eller kanske snarare vågade säga. Det är en väldigt lång lista faktiskt, och en väldigt lång historia bakom allt det här. En historia som jag inte tänker ta upp här.
 
För nu ska jag, hur svårt det än är, försöka blicka framåt och kämpa på, och vem vet, kanske får jag en chans till upprättelse i framtiden. Det finns inte så mycket jag kan göra härifrån denna sidan av planeten ändå.
Det krävs så mycket mer än text och meddelanden över etern för det jag vill åstadkomma.
 
Skolan går fortfarande bra, betygen ligger på högsta eller näst högsta rakt igenom, vi har två veckor kvar sen har vi ett två-veckors lov. Några av Svenskarna åker hem till sina familjer en runda, några andra åker iväg på äventyr.
Jag kommer nog mest sitta här.
 
Det är inte långt kvar till Augusti, då går min hyreskontraktet för detta stället ut. Jag kan förlänga om jag vill, det kostar dock ca 1400kr i veckan, och det är inte värt det. Det är långt in till stan, det är dåligt isolerat och det bor inga direkt intressanta människor här.
 
Jag ska försöka hitta ett ställe inne i stan, och kanske ett jobb på det också. Det hade varit gött.
 
Tjo!
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: